Els Postma | beeldhouwkunst

Els Postma (1961) geboren en opgegroeid in Groningen. Nu woonachtig in Winschoten en moeder van drie kinderen en oma van twee kleinkinderen. Voorheen werkte ze in de gezondheidszorg en tegenwoordig kan ze haar eigen tijd indelen.

In de zomer van 2015 ben is ze uit pure nieuwsgierigheid begonnen met beeldhouwen in steen. Het bleek een start te zijn van een nieuw hobby.

De afgelopen jaren heeft ze een aantal cursussen bij diverse beeldhouwers gevolgd. Daarnaast ben is ze in haar vrije tijd graag thuis aan het beeldhouwen. “Elke steen waarmee ik aan de slag ga is een nieuwe uitdaging. Ik vind het hakken, vormen, schuren en afwerken erg fijn om te doen en ‘verlies’ me vaak in het bezigzijn”. Ze vindt het altijd erg fijn om “van niets iets te maken..” en om zich te laten meenemen door de steen en te zien wat er ontstaat. De beelden zijn abstract en de meesten hebben tijdens het vormen een thema of (werk)naam gekregen.

“Ik vind het fijn, en beschouw het als een voorrecht, om mijn werk te delen en wil u, als bezoeker van de expositie, bedanken voor uw interesse”.

Praktische informatie

Els Postma exposeert bij de Stonefarm.

Els Postma
Burgermeester Schönfeldsingel 26
9671 CH Winschoten
Telefoonnummer: 06-10136344
E-mailadres: e.postma@ziggo.nl