Gasterij Natuurlijk Smeerling (BL), Onstwedde

Gasterij Natuurlijk Smeerling is één van de Bijzondere Locaties, die tijdens WWR tien dagen gratis toegankelijk is en speciaal voor WWR activiteiten of exposities organiseert.

Smeerling is een buurtschap, een essenzweemdorp, van Onstwedde. Nu een beschermd dorpsgezicht in een prachtig natuurgebied. Centraal ligt Gasterij Natuurlijk Smeerling, een van onze ‘Bijzondere Locaties’.

Rond de historische boerderij ligt een vriendelijk erf, decor voor mooie exposities. Maar ook voor een rustpunt tussen de tuinbezoeken is deze locatie aan te raden. 
Natuurmonumenten, eigenaar van de boerderij en beheerder van het gebied, heeft tegenover het terras een kruiden- en bloementuin aangelegd. De kruiden worden gebruikt in de keuken en er worden regelmatig workshops aromatische planten gegeven over hoe kruiden kunnen worden ingezet voor persoonlijk gebruik. 
Raadpleeg hiervoor de website van de Gasterij.


Op woensdag 21 juni wordt op deze locatie de Westerwolde rijgt FAIR gehouden. Ongeveer 70 standhouders bieden koopwaar aan binnen het kader van ons evenement: groen en kunstzinnig.

De markt is van 10.00 tot 17.00 uur
Toegang voor bezoekers € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Parkeren gratis

Praktische informatie


Gasterij Natuurlijk Smeerling
Smeerling 15,
9591 TX Onstwedde
Margriet Nieuwenhuis / 0599-312611  
info@gasterij-natuurlijk-smeerling.nl

Alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Artistiek programma

Het artistiek programma wordt binnenkort toegevoegd.