7. By INE Passie & Ambacht | Bram en Ine Paauw, Wedde

Heel Holland Bakt fans kunnen zich Ine Paauw vast nog wel herinneren. Ze was halve finalist van het programma in 2017. Laten wij nu even het geluk hebben dat ze is verhuisd naar Wedde samen met haar man en dieren. Ine zorgt voor de heerlijke taartjes en de prachtige tuin wordt verzorgd en onderhouden door Bram.

De tuin van Bram en Ine heeft een Engelse cottage garden karakter. Borders gevuld met een mooie diversiteit aan vaste planten met veel bloemen. De tuin past bij het schattige witte huisje, waar de tuin omheen en achter gesitueerd is.

In de heerlijke tuin vind je verschillende zitjes waar je geniet van de rust, bij bijvoorbeeld de vijver gevuld met ontelbare goudvissen. Of kijk uit over het weiland waar Toos en Truus onze hangbuikzwijntjes rondscharrelen! Ook onze groep Brahma kippen zijn leuk om even te bekijken. Ondertussen lopen de poesjes rond je benen op zoek naar een aai.

Onder de veranda bevinden zich Jasper en Karin, een kunstenaar stel die ieder op hun eigen wijze prachtig schilder werk creëren. Jasper schildert met olieverf mooie portretten en stillevens. Karin werkt met acrylverf en werkt zowel op doek als op hout en maakt schilderijen in oa de Dikke dames style. In het tuinhuis vind je een expositie van hun werk, welke tevens te koop aangeboden wordt.

Ine heeft in een van de schuren een kleine bakkerij gevestigd. INE’s Bakschuur van By INE Passie & Ambacht. Hier wordt dagelijks patisserie vervaardigd en zo kunt u heerlijke kleine taartjes kopen met een kop thee, om te nuttigen aan een van de picknick tafels in de kleine theetuin aan de zijkant van het huis. Maar meenemen mag natuurlijk ook!

Extra activiteiten

Vrijdag 21 juni “Beall and Finch” vanaf 10.30 uur.

Praktische informatie

Bram en Ine Paauw
Lageweg 63 in Wedde

Telefoonnummer: 06 10152037
E-mailadres: brameninepaauw@hotmail.nl
Website: www.by-ine.nl
Facebook: By Ine
Instagram: Ine Paauw

Tijdens Westerwolde rijgt alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur behalve woensdag 19 juni.

Artistiek programma

Jasper en Karin van Delft | schilderkunst