André Dümmer, landschapsfotografie

Als je werk ook je hobby is…

André Dümmer (1963) is een veelzijdige fotograaf uit Ter Apel in het zuiden van de Westerwolde, in de provincie Groningen. Sinds 2013 is hij actief in de fotografie, gericht op natuur, landschap en reportages in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij werkzaam voor diverse weekbladen, magazines en bij de lokale nieuwskrant RTV Westerwolde.

In 2018 medeoprichter en bestuurslid IVN Westerwolde-Oldambt: het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Ook is hij in datzelfde jaar supporter geworden van Cittaslow Westerwolde: een internationaal keurmerk voor gemeenten, die goed scoren op het gebied van leefomgeving, landschap, gastvrijheid, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit.

In 2019 studeerde André af aan de Fotovakschool te Apeldoorn, met een landschap expositie over de Dollard. In datzelfde jaar heeft hij zich aangesloten bij de Kunstkring Westerwolde. Dagelijks wandelt of fietst hij door de natuur van Westerwolde, om zijn indrukken vast te leggen. Regelmatig is zijn werk te zien tijdens exposities en evenementen. Fotografie op maat of naar wens, iets voor aan de muur. Lezingen, fotowandelingen, fotocursussen en smartphone-fotografie voor kinderen en volwassenen worden met regelmaat gegeven.

Zonsopkomst Zuidveld Sellingen

Gedurende de expositie kunnen bezoekers natuur- en landschapsfotografie uit Westerwolde zien. De fotograaf neemt u mee in het afwisselende en verrassende natuur en oerlandschap van Westerwolde. Tijdens Westerwolde Rijgt zijn een aantal gratis mini-lezingen over fotografie bij te wonen. Tevens kunt een gratis mini-workshop macrofotografie bijwonen. Hoe fotografeer je bijvoor een ‘Tudeltoantje’. Tijdens de workshop kunt u met u eigen camera of smartphone aan de workshop deelnemen.
Wanneer: Donderdag 22 juni en vrijdag 23 juni doorlopend tussen 10.00 en 15.00 uur.

Praktische informatie

André Dümmer exposeert bij Gasterij Smeerling.

André Dümmer
Stationsstraat 6
9561 KH Ter Apel

0599 581097  | 06 13744215
a.dummer@ziggo.nl  |  info@aureliatree.com

www.aureliatree.com
Facebookpagina: André Dümmer

Boerderij in Ter Borg
Sellingen Overdiep
Jipsingboertange

André Dümmer volgde een opleiding aan de Fotovakschool te Apeldoorn voor verdere verdieping in het vakgebied en studeerde In februari 2019 af.
Vanaf 2021 geeft hij samen met Noord Nederland te Voet diverse fotografiecursussen, zoals winterfotografie, vakantiefotografie, herfstfotografie en diverse fotowandelingen.

Samen met Biblionet Groningen organiseert hij smartphone cursussen voor kinderen en volwassenen.

Maar ook voor huwelijksfotografie of familiefotografie op locatie kun je André bellen.

Zonneharpen Roelagebos Ter Apel
Sellingen Overdiep