MoeNieks, Vlagtwedde

Bij MoeNieks geldt: niets moet, behalve genieten!

MoeNieks staat voor een bloemrijke tuin met slingerende borders waarin natuurlijk wordt getuinierd. Stokroos en toorts strijden op het eerste gezicht om de aandacht, maar er is veel meer te ontdekken. Op diverse plekken zijn mooie doorkijkjes naar het prachtige landschap rond de tuin. Bij de tuin hoort ook een grote biologische moestuin en een boomgaard.
Er zijn verschillende plekken waar even gezeten kan worden: romantisch onder een perenboom, op het binnenplein, of op het podium aan de achterzijde van de kapschuur, een verhoogde zitplaats vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de tuin én het Ruiten Aa dal daarachter. Bij regenachtig weer kun je lekker knus zitten in de huiselijk ingerichte kapschuur.

Bij MoeNieks ligt de klemtoon op genieten: genieten van de natuurlijke tuin en de prachtige natuur rondom. Maar ook genieten van een lekkere kop koffie, zelfgemaakt gebak met fruit van de boomgaard en lekkere huisbereide soep uit de biologische moestuin.

Extra Activiteiten

Workshop sieraden maken van Karin Lesuis

Zin om je eigen sieraad te maken? Op zondag 18 en 25 juni kan je onder begeleiding van beelden/sieradenmaakster Karin Lesuis aan de slag om je eigen oorbellen of hanger te maken van kleurrijk geanodiseerd aluminium. Reserveren hoeft niet, als er een plekje vrij is aan de tafel kan je gewoon aanschuiven.

Praktische informatie

MoeNieks
Tim en Claudine Martinot – Van Belleghem
Weenderstraat 44
9541TC Vlagtwedde

0599 213 293    | 06 20 10 93 61
info@moenieks.nl
www.moenieks.nl

Tijdens WWR alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur

Artistiek Programma

Iris van Velzen | Dierenfotografie

Karin Lesuis | beelden en sieraden

Vanuit MoeNieks mooie wandelingen maken
Podium met zicht over de tuin